Nieuw recreatiegebied aan de Merwede!

Informatiebijeenkomst op 13 juni

Op 6 maart jl. is het startschot gegeven voor het project eindafwerking afvalberging Derde Merwedehaven. De ombouw van de voormalige afvalberging tot recreatiegebied Merwedeheuvel is hiermee officieel in gang gezet. De aanleg van de bovenafdichting en recreatieve inrichting zal fasegewijs plaatsvinden en een aantal jaren in beslag nemen. De verwachting is dat recreatiegebied Merwedeheuvel vanaf 2023 open is voor publiek. De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen van de uitvoering. Naar verwachting start KWS Infra in de week van 11 t/m 15 juni aanstaande met het graven van proefsleuven, de eerste projectmatige werkzaamheden.

 

Uitnodiging voor informatiebijeenkomst op 13 juni

Wij nodigen u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst op woensdag 13 juni. Tijdens deze bijeenkomst willen we met u stil staan bij de globale projectplanning en fasering van de werkzaamheden. De bijeenkomst vindt plaats in het kantoor naast de Merwedeheuvel, Moldiepweg 7 te Dordrecht. Na afloop van de bijeenkomst is er uiteraard gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten. Het programma ziet er als volgt uit:

 

Programma:

  • 16:00 uur             Ontvangst met koffie
  • 16:15 uur             Uitleg over de projectmatige aanpak van de inrichting van recreatiegebied Merwedeheuvel en fasering van de werkzaamheden  
                                Toelichting op projectwerkzaamheden in 2018 (o.a. de al genoemde proefsleuven)

  • 16:45 uur             Gelegenheid tot het stellen van vragen

Wij verwelkomen u graag op 13 juni vanaf 16:00 uur! In verband met de catering, vragen wij u vriendelijk om vooraf aan ons door te geven of u gebruik maakt van onze uitnodiging. Klik hier om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst.

 

Terug naar overzicht