Nieuw recreatiegebied aan de Merwede!

Informatiebijeenkomst 4 juni 2014

Op 4 juni 2014 wordt op initiatief van PROAV N.V. en Derde Merwedehaven B.V. weer een informatiebijeenkomst georganiseerd. Dit keer nodigen wij u uit voor een wandeling over de Merwedeheuvel waarbij wij u onderweg informeren over de voortgang van de ombouw van de voormalige afvalberging tot recreatiegebied. De wandeling zal plaatsvinden op woensdag 4 juni 2014:

- 15:45 uur: Verzamelen op kantoor Moldiepweg 7 te Dordrecht

- 16.00 uur: Start wandeling

- 17:30 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

 

Aan de wandeling kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Wij verzoeken u daarom u voor 28 mei 2014 aan te melden door hier te klikken. Let op: geef uw (mobiele) telefoonnummer én uw schoenmaat door; dit i.v.m. het verplicht dragen van veiligheidslaarzen tijdens de wandeling. Deze stellen wij ter beschikking voor uw persoonlijke veiligheid op het terrein. Tevens zullen wij veiligheidshesjes verstrekken. Wij verzoeken u om zelf een paraplu mee te nemen in het geval van regen.

 

Bij zeer slecht weer zal de wandeling op een andere datum doorgang vinden, of bieden wij u een alternatief programma. Indien de wandeling op een andere datum doorgang zal vinden, zullen wij u op de dag zelf informeren (vandaar het verzoek uw telefoonnummer te vermelden bij aanmelding).

 

Bent u slecht ter been en wilt u toch gebruik maken van de gelegenheid de Merwedeheuvel te bezichtigen, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Wij zullen een alternatief programma voorstellen.

 

Wij hopen u op 4 juni te mogen verwelkomen.

Terug naar overzicht